Play-date!

Idag fick Kenny gå på Play-date, med friesern Nykle :)


Varken Kenny eller Nykle har någon hagkompis just nu, och tyvärr kan de inte gå ihop eftersom Nykle är så hingstig och försöker betäcka Kenny. Men de går i hagaran brevid varandra och brukar putsa och klia över staketet, så jag och Linda (Nykles ägare) kom på att de ju kunde få gå ihop en timme eller så om dagen, så att de får busa av sig lite samtidigt som vi kan ha koll på dem medan vi mockar eller så.

Idag var första provdagen, och det gick jättebra!
Först sprang Kenny mest omkring och Nykle bara tittade på henne, men tillslut fick de lite fart på varandra. Helt utan minsta bråk eller något! Det kändes jättebra, jag har ju varit lite ledsen för att Kenny inte fått någon "riktig" närhet från någon annan häst, mer än över staketet - men nu kan de som sagt få leka en liten stund då och då :)











Lite bus bär bättre än inget bus ;)





Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

gud vilka härliga bilder!

2010-01-24 @ 12:20:16
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Tävling på bloggen!

SV: usch va jobbigt. Min kommer få börja gå själv nu då han skadad sig 2 gånger nu på 1 månad då jag fått ringa veterinären. Ena gången typ ett hål in i baklåret och denna gången var man tvungen att sy på hans panna (finns bilder på bloggen på det). så han kan inte gå med dem andra. Har nästan alltid haft honom i egen hage pga. han alltid ska skada sig men tänkte ge det en chans så han fick gå ut med de andra men det gick visst inte.

2010-01-24 @ 15:08:19
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: SVEA

härligt att dom får busa av sig lite. :)

2010-01-25 @ 04:03:26
URL: http://karinmattson.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Nej men precis, problemet är ju att det inte är alltid, svårt att jobba på det då ju =/ Sen är det lite lustigt att det släppte direkt efter stoppet... Kanske ska testa med att bli arg redan från början...?

2010-01-25 @ 08:40:05
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Nej, jag har tävlat så länge/mycket att jag inte är annorlulnda mot hemma, speciellt inte på dessa bebishöjder ^^

2010-01-25 @ 11:27:51
URL: http://equilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer jag hit ofta?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0